Velg en side

Du må være fylt 18 år og ha stemmerett, samt ha bostedsadresse i gamle Haram kommune. Da kan du signere oppropet både digitalt og fysisk.

Du kan signere oppropet ved å trykke på «Til skjema» – knappen i menyvalget på framsiden av nettsiden haramutavalesund.no

Du kan signere oppropet ved å besøke vår Facebook-side Haram ut av Ålesund. Vi setter veldig pris på om du liker siden, og gjerne følger den. Da får du også de siste oppdateringer først.

Du kan sende en mail til post@haramutavalesund.no med navn, fødselsår og postnummer. I mailen skriver du for eksempel: Jeg ønsker reversering av kommunesammenslåingen med Ålesund.

Så snart korona og smittevern tillater det, vil også Folkeaksjon Haram ut av Ålesund bli å finne på både stands og egne arrangement. Der vil man selvsagt kunne signere oppropet. Mer informasjon om dette kommer på vår Facebook-side.

Det er også muligheter til å signere oppropet fysisk i en rekke butikker/utsalgssteder rundt i tidligere Haram kommune. Her vil det ligge lister/protokoller, der man enkelt fyller inn navn, bosted (postnummer), krysser av for fylt 18 år, og signerer med navn.

Les mer: Startar folkeaksjon for lausriving av Haram

Disse listene finner du på følgende lokasjoner:

Joker Vatne

Bunnpris Vatne

Extra Vatneeidet

Spar Søvik

Coop Prix Søvik

Joker lepsøy

Coop Marked Haramsøy

Coop Marked Longva

Fjørtoft Handel                              

Circle K Brattvåg

Rema 1000 Brattvåg

Coop Extra Brattvåg

Samfjordkvartalet ved Grynmølla

Samfjordkvartalet ved Bunnpris

Les mer: Slik støtter du folkeaksjonen Haram ut av Ålesund